Pijnloos en snel ontharen
  Beginpagina

Achtergrond informatie
Onthaar tips

Stuur tips in
Contact
 

Ontharen achtergrond informatie
Europese koploper op het gebied van ontharing bij de vrouwen is Groot-BrittanniŽ, maar liefst 90% van de vrouwelijke bevolking van 15 jaar en ouder onthaart zich. Spanje, Frankrijk en ItaliŽ volgen op enige afstand met respectievelijk 80, 75 en 73%. In BelgiŽ onthaart 67% van de vrouwen zich, terwijl dit percentage in de leeftijdscategorie 15-34 jaar op 79% ligt. De Duitse dames, tenslotte, lijken zich weinig aan te trekken van wat haar op hun benen. Slechts vier op tien onthaart er zich.

Het "onthaar-seizoen" bij uitstek is en blijft de zomer. De rokjes wat korter, de luie dagen aan het strand ... ons lichaam moet er dan piekfijn, en liefst, haarloos uitzien. Toch blijkt dat de meeste dames zich niet dagelijks met ontharen bezig te houden.

Gemiddeld ontharen vrouwen zich namelijk minder dan ťťn keer per week. Meer dan de helft van de verkopen van ontharingsproducten voor vrouwen geschiedt in de periode midden april tot en met augustus. Hoe de damesbenen er op regenachtige dagen of in de wintermaanden uitzien, laat zich dus raden

     

Benen ontharen aanrader: Wilt u uw bikinilijn pijnloos ontharen? Dat kan! Klik hier!


Alle rechten voorbehouden || Vragen? Mail ons!